torsdag 14 februari 2008

Slutord från Maria

hej på er alla igen...jag har varit lite frånvarande pga resa! Men, härligt att se dina resultat Lis-Mari - det har ju gått jättebra och du har ju spännande slutprodukter!...hoppeligen är det inte endast slutprodukter utan jag hoppas du fortsätter experimentera.:) Att smälta fast olika saker är jättekul, du kan också smälta fast mindre brickor på större osv. Blir också rätt snyggt!
Angående suddiga gränser håller jag med Sonja, det är nog att öva stadig på hand och jag upptäckte också efter en stund att då jag använde tårtpapper ha det upponed för att inte "spilla" så mycket då man lyfter upp det. Mindre pappersmallar är också ett tips - alltså inte för stora ark att hålla i. Men lite sudd har jag nog också ibland och jag tycker inte att det gör något - hör till charmen med smyckena!:)
Du har alldeles rätt angående kursen. Jag tycker att det har varit en kul kurs! Vi hade i början tänkt oss lite mera uppgifter och fler tekniker, men vi insåg att det går bra så här också: att göra saker och upptäcka nya metoder när man har tid och inte under stressig kurspress. Och absolut skulle det ha varit mycket roligare och mer givande för er om ni skulle ha varit fler deltagare!!! En träff var ett bra tips! Det skulle absolut ha varit kul och bra! Då skulle man ha kunnat förtydliga saker och visa lite i praktiken, för ibland låter den enklaste sak så svår då man ska skriva ned ett moment steg-för-steg.

Kanske vi hörs och syns någongång iallafall! Kanske under en ny kurs! Lycka till i fortsättningen och trevlig vår! säger maria